27 juni 2020

De website van SMR in een modern jasje

smartmockups_kbxfhoel

Enkele weken geleden hadden we SMR (Specialty Metals Resources) aan de lijn. Het bedrijf dat actief is over de hele wereld was op zoek naar een partner om hun huidige website te vernieuwen. Deze was geschreven in oude code en voldeed niet meer aan de vereisten van een moderne website vandaag de dag.

Samen met hen werkten we een plan uit om de bestaande website te vernieuwen waarbij we de huisstijl zouden bewaren. Enkele grafische elementen werden lichtjes aangepast en er werd ook een nieuwe hosting-omgeving opgezet bij Combell. Het resultaat staat sinds een aantal dagen online en kan je bekijken via www.smr.hk. De prachtige afbeeldingen zijn van de hand van reclamebureau Mortierbrigade.

De hypermoderne website is volledig responsive (wordt goed weergegeven op alle toestellen), heeft verregaande SEO optimalisatie (voor zoekresultaten) en heeft tal van andere integraties. Go Digital gaf ook uitgebreid advies over de juridische aspecten van een website zoals de disclaimer en de privacy & cookie policy.

Vragen over dit project? Contacteer Go Digital.

Bekijk ook onze andere realisaties