Ervaar de kracht van digitale communicatie met Go Digital

Bij Go Digital begrijpen we dat een doordachte en krachtige online aanwezigheid essentieel is voor het succes en de groei van elk bedrijf. Daarom gaan wij verder dan alleen het ontwerpen van websites; wij bieden een complete suite van diensten die uw merk helpen groeien en gedijen in de snel evoluerende digitale wereld.

Of u nu op zoek bent naar een frisse website die naadloos aansluit bij uw bedrijfsidentiteit of naar een partner die u begeleidt bij het optimaliseren van uw digitale communicatie, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

smartmockups_kbxfhoel
sqr031-col1
sqr031-col2

Waarmee kunnen we jou helpen?

Webdesign

Een professionele website is een belangrijke stap naar (online) succes! Een bestaande website opfrissen of een nagelnieuwe website maken: Go Digital staat klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Bekijk hier onze realisaties.

Webshop

Een succesvolle webshop vereist een intuïtieve gebruikerservaring met eenvoudige navigatie en snelle laadtijden, waarbij duidelijke productinformatie en veilige betaalmogelijkheden cruciaal zijn.

Hosting & onderhoud

We ontzorgen onze klanten door het aanbieden van hoogwaardige webhostingdiensten, waarbij wij zorgen voor de technische aspecten en infrastructuur van uw website, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Veelgestelde vragen

De prijs van een website hangt af van verschillende factoren: één of meertalig, aantal pagina’s, integraties met andere systemen, afsprakenmodule, … . Een basis-website heb je vanaf 975 euro (excl. BTW).

Regelmatig onderhoud van een website is essentieel voor optimale prestaties en veiligheid, waarbij updates van software en beveiligingspatches worden toegepast. Ons toegewijde onderhoudsteam staat klaar om uw website te ondersteunen, zodat deze consistent en probleemloos functioneert. Onderhoud van een website start vanaf € 15,00 euro (excl. BTW) per maand.

Go Digital maakt gebruik van het open source platform WordPress in combinatie met Elementor of Avada voor het maken van websites. Wereldwijd draait meer dan 63% van de websites op WordPress. 

Natuurlijk! Je kan het beheer en de aanpassingen aan je website overlaten aan Go Digital maar je kan ook zelf de website in handen nemen. We voorzien ook opleidingen zodat je meteen mee bent!

Het maken van de website duurt gemiddeld 2 à 3 weken. Als het om een bestaande website gaat, zorgen we er uiteraard voor dat de bestaande website in tussentijd bereikbaar blijft!

© Feike Faase Fotografie
sqr021-col1

Bel ons

Heb je een vraag over digitale communicatie of over je website? Aarzel niet om ons te bellen! Liever online contact opnemen? Dat kan uiteraard ook!